Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Beton gata preparat 25kg

Referinta:
materiale constructii prafuri
17,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Salveaza0
Descriere

Betonul pentru casa si gradina este un amestec predozat de ciment si agregate cu utilizari multiple, destinat proiectelor de amenajare in casa si gradina, clasa C16/20. Cu ajutorul acestuia pot fi realizate lucrari diverse fara rol structural, cum ar fi: dale, alei, borduri, rigole, fundatii continue sau izolate pentru garduri, trepte, egalizari, diverse subturnari sau turnari in cofraje.

Caracteristici:

  • gata de utilizare, este necesara doar amestecarea cu apa;
  • rezistenta mare in timp scurt;
  • preparare si prelucrare usoare.

Preparare beton: Prepararea se face, in functie de dimensiunea lucrarii, in betoniera sau cu mixerul de mortare. Cantitatea de apa necesara pentru un sac de 25 kg este de 3.5 litri. Daca materialul este prea vartos pentru a fi omogenizat cu betoniera, suplimentati cu o cantitate mica de apa. Turnati imediat dupa prepararea betonului (timp de punere in opera maxim 30 de minute). Prin prepararea unui sac de 25 kg se obtin 12÷13 litri de beton.

Detalii ale produsului
materiale constructii prafuri
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Trafalet burete 50mm cu tava Trafalet burete 50mm cu tava
Salveaza

7,60 RON
Calitate superioară, din spumă foarte compactă, pentru un finisaj fără bule al suprafeţelor, în cazul lucrărilor de lăcuire de cea mai înaltă calitate. Se foloseste la orice tip de vopsea, lac sau lavabila.
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare