Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Pasta Dinti Colgate Cavity protection 100 ml

Referinta:
paste perie dinte menta
6,70 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Salveaza0
Descriere

Pasta de dinti Colgate Cavity Protection patrunde in spatiile interdentare, acoperind intreaga suprafata a dintilor, pentru o mai buna protectie anti-carie. Este dovedit clinic ca protejeaza dintii si repara zonele fragile ale smaltului.
Aroma Mentolata improspateaza respiratia. Formula cu Fluor activ si Calciu, lupta impotriva cariilor, facand dintii mai puternici. Protejeaza intreaga dantura chiar si in locurile unde periuta de dinti nu poate ajunge.

Instructiuni de utilizare: periati bine cu o periuta de dinti Colgate, cel putin de doua ori pe zi sau la recomandarea medicului dentist.

Copii de 6 ani sau mai mici: A se utiliza o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare sub supravegherea unui adult, pentru a reduce pericolul inghitirii. in cazul aportului de floruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.

Detalii ale produsului
paste perie dinte menta
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Gel dus Nivea creme Smooth 750ml Gel dus Nivea creme Smooth 750ml
Salveaza

17,50 RON
Gel de duș Nivea Creme Smooth Cream Shower.Gelul de duș cremă Nivea Creme Smooth Cream Shower conține unt de shea, care hrănește și hidratează profund pielea. Compoziția blândă îngrijește și înmoaie pielea. După...
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare