Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Cuva tip cos 42l en gros cauciucata materiale constructii mortare

Cos cauciuc flexibil cu manere de utilizat atat in constructii cat si in gospodarie. Inlocuieste cu succes cosurile fabricate din nuiele de lemn utilizate in transportul si depozitarea strugurilor sau cerealelor.

Referinta:
galeata cuve unelte zidarie
14,90 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 50.
Salveaza0
Descriere

Burghiu SDS PLUS cap cruce

Burghiele cu prindere SDS sunt destinate utilizarii pe masini cu rotopercutie, cu scopul sfaramarii betonului prin miscarea de izbire si eliminarea materialului prin antrenarea acestuia pe canalele de degajare ca urmare a miscarii de rotatie.

Corpul burghiului este executat din otel aliat cu crom (40 Cr) tratat termic, cu caracteristici superioare in ceea ce priveste rezistenta si tenacitatea.

Functia de spargere o da placuta de mare duritate montata in varf, facuta din carburi metalice YG8+ (asa-zisa vidia), cu unghiul la varf 2k=118°. Informatii - 0788/604040 Timisoara - 0723/404040 - 0788/405060 Reclamatii: - 0729/604040

Detalii ale produsului
galeata cuve unelte zidarie
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare