Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Quasar antimucegai pompita 650ml

Referinta:
igienizare protectie fara urme
15,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Salveaza0
Descriere

Degresantul Quasar cu inalbitor indeparteaza eficient murdaria, degreseaza si igienizeaza bine toate suprafetele lavabile, in special in baie si bucatarie.
 

  • Deodorizeaza si igienizeaza mediile frecventate de animalele de companie. Potrivit pentru indepartarea petelor de mucegai si pentru curatarea profunda a cosurilor de praf.
  • Poate fi folosit si ca pre-tratament cu efect de albire numai pentru rufele albilor. Nu este nevoie de mult. Pentru o curatare rapida si profunda.


Avizat pentru HACCP.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati pe suprafata si stergeti cu o carpa umeda.

Pentru murdaria incapatanata, lasati sa actioneze cateva secunde.

Atentie: Pentru alte utilizari decat cele enumerate mai sus si pentru suprafete noi sau delicate, verificati intotdeauna daca nu exista probleme de decolorare sau inadecvare a produsului pentru utilizarea facuta, incercand mai intai o mica parte ascunsa. Utilizati numai pe articole de imbracaminte albe urmand instructiunile de spalare de pe eticheta. Nu este potrivit pentru lana si matase.
Evitati contactul prelungit cu plasticul, suprafetele vopsite, lacuite, cromate, aparatele, cauciucul si asigurati o clatire rapida si abundenta.
Evitati utilizarea pe covoare si tapiterie, tapet, linoleum, marmura, lemn, suprafete fierbinti sau deteriorate, autocolante, aluminiu, cupru, alama. Pastrati sticla in pozitie verticala.
A se pastra numai in recipientul original. Nu expuneti la surse de caldura sau la lumina directa a soarelui. Chiuveta - WC si gresie - Plite.

Detalii ale produsului
igienizare protectie fara urme
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Antigel auto K32 super concentrat Antigel auto K32 super concentrat
Salveaza

11,00 RON
Descriere: lichid de răcire concentrat de nouă generație destinat motoarelor moderne. Conține: etilenglicol de înaltă puritate, aditivi și inhibitori de coroziune organici carboxilici care asigură o protecție la...
Salveaza
Naftalina bile punga 80g Naftalina bile punga 80g
Salveaza

3,50 RON
Proprietati fizice si chimice Forma : Bile naftalina pura 100% Culoare : Alb Miros : Caracteristic Punct de fierbere: 218 °C Punct de solificare: 78 – 80 °C Punct de inflamabilitate: >...
Salveaza
Detartrant Nufar Clasic 800ml Detartrant Nufar Clasic 800ml
Salveaza

9,20 RON
Prin continutul de ingredinete active cu eficienta sporita, produsul curata si indeparteaza rapid si fara efort depunerile de calcar si petele de rugina din interiorul vasului de toaleta si de pe alte obiecte...
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare