Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Placi Rigips verde gips carton 12.5mm placa 1.2mx2.6m rezistent la umiditate

Placă impregnată cu rezistență crescută la acțiunea umezelii. Miezul de gips al plăcii este aditivat cu o substanţă cu caracteristici de hidrofobizare (parafină sau silicon). Suplimentar, miezul de gips al plăcii a fost ranforsat cu fibră de sticlă capătând astfel parametri îmbunătățiți privind rezistența la foc. Este proiectată pentru a fi utilizată în încăperi cu o umiditate ridicată, cum ar fi băile sau bucătăriile. În aceste încăperi umiditatea relativă poate depăşi 70%, dar nu mai mult de 85%, și nu pentru mai mult de 10 ore pe zi. 

Referinta:
Materiale constructii casa apa
33,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Salveaza0
Descriere

Are latura mai lungă acoperită cu carton și aplatizată iar latura mai scurtă tăiată uniform. Placa este utilizată pentru construcția pereţilor despărțitori și de compartimentare, pentru tavane suspendate și construcţii de mansardă, în încăperi cu o umiditate relativă ridicată. Prin utilizarea acesteia se pot obţine pereţi despărțitori cu o rezistenţă specifică la foc (maxim până la EI 90).

Lăţime / lungime [mm]

  • 1200 / 2600

60buc/palet

Detalii ale produsului
Materiale constructii casa apa
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare