Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Camine monolitice scurgere si evacuare apa pluviale drenaj canale casa

Caminul monolitic este construit cu un perete care poate fi desprins si scos pentru a transforma caminul intr-o prelungire. Astfel, se evita proviziile suplimentare in depozit sau problemele de reperabilitate pe santier.

Caminul este realizat din co-polimer stabilizat, material care garanteaza:

  • o foarte buna rezistenta la solicitarile axiale si lovituri;
  • rezistenta la razele UV;
  • rezistenta ridicata la inghet;
  • rezistenta la cristalizare;
  • nedeformarea. 
Referinta:
Camin monolitic 200x200
25,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Dimensiuni
Salveaza0
Descriere

Posibilitatea de a alege, datorita diferitelor dimensiuni ale caminelor, va permite sa veniti in intampinarea oricarei exigente. In plus, produsul este corelat cu o gama vasta de capace si gratare disponibile, din diferite materiale si culori.

Co-polimerul stabilizat cu termplasticuri garanteaza produsului rezistenta, forta si durabilitate, motiv pentru care, la acest produs, se pot folosi si capace din fonta, nu doar din plastic, crescand numarul modalitatilor de intrebuintare.

Caminul monolitic este utilizat ca o alternativa la caminele de drenare a apei din beton sau ca si camin de inspectie. Punctele sale forte sunt reprezentate de materialul foarte rezistent si usor in acelasi timp, care permite pozitionarea lui si de catre o singura persoana. Este flexibil, deoarece se poate foar doar cavitatea cu dimensiunea tubului care va fi introdus foarte usor, datorita imbinarilor care ies afara. De asemenea, caminele pot fi gaurite in partea inferioara, pentru a permite suprapunerea lor.

Detalii ale produsului
Camin monolitic 200x200
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare