Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Cot cupru 90 grade interior exterior

Fitingurile si tevile de cupru sunt utilizate la sistemele de incalzire centrala, de distributie a gazului, in aplicatiile de aer conditionat si refrigerare si in diverse aplicatii industriale.

Referinta:
Cot Cu 90grade I-E 15mm
1,40 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Diametru
Salveaza1
Descriere

• Rezistenta la coroziune timp de zeci de ani si nu sunt magnetice.

• Nu imbatranesc, proprietatile lor nu se schimba in timp, avand o durata de viata indelungata.

• Datorita faptului ca fitingurile si tevile din cupru sunt omogene (cupru curat), comparand comportarea  cu tevile multistrat tip PExAl rezulta concluzia unei stabilitati mult mai bune, avantajul semnificativ al tevilor si fitingurilor din cupru este lipsa tensiunii mecanice in structura lor.

• Coeficientul de dilatatie al fitingurilor si tevilor din cupru este mult mai mic decat al tevilor si fitingurilor din plastic. In cazul aplicatiilor de pardoseli radiante, valoarea coeficientului de dilatatie al tevilor din cupru este cel mai aproape - dintre toate tipurile de tevi - de valoarea coeficientului de dilatatie al sapei.

• Sunt rezistente la temperaturi mari, si la cresterea brusca a temperaturii cauzate de reglajul incorect al temperaturii din centrala termica.

• Rezistenta sporita la adaosuri de dedurizare.

• Rezistenta mare la difuzia oxigenului, astfel se pot executa toate tipurile de sisteme de instalatii de incalzire fara pericolul difuziei de oxigen.

• Se prelucreaza usor, este foarte ductil si maleabil, instalarea fiind simpla, rapida si rentabila.

• Imbinari simple si sigure.

Detalii ale produsului
Cot Cu 90grade I-E 15mm
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Reductie PP-R de la 20mm la 32mm Reductie PP-R de la 20mm la 32mm
Salveaza

0,45 RON
PRESIUNE MAXIMĂ DE LUCRU: 10 BARTEMPERATURĂ MAXIMĂ DE LUCRU: 90°CProdusele sunt rezistente la coroziune, la substante chimice si pot fi folosite in instalatii interioare sub presiuneNeutralitate la miros si gustFacute...
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare