Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Lanterna LED cu baterii diverse culori maner cauciucat

  • ILUMINARE PUTERNICĂ: Echipată cu nouă becuri LED, această lanternă asigură o iluminare de mare intensitate în orice condiții.
  •  MÂNER CAUCIUCAT, ANTIGLISANT: Acoperirea anti-alunecare, confortabilă a mânerului previne accidentele neplăcute și asigură folosirea în siguranță a lămpii.
  • DESIGN INTELIGENT: Poate fi agățată într-un cui sau cuier. Foarte utilă pentru reparații auto, iluminarea casei, pescuit, camping, întreruperi de curent sau orice alte urgențe; 
  • REZISTENTĂ LA MURDĂRIE ȘI STROPII DE APĂ: Carcasa și butonul de pornire/ oprisre sunt învelite în cauciuc, astfel încât să poți folosi această lampă în orice tip de activitate ai nevoie. Totuși, nu recomandăm scufundarea în apă.
  •  
  •  
Referinta:
lanterne lampa lampi
9,20 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 50.
Salveaza0
Descriere
  • DURATĂ LUNGĂ DE FUNCȚIONARE: Cele trei baterii AAA care alimentează lampa și consumul redus al becurilor LED asigură o durată lungă de funcționare până la următoarea schimbare a bateriilor (bateriile sunt incluse).

Dimensiune: 9,5 cm;
Sursa de lumină: 9 becuri LED;
Sursa de alimentare: 3 baterii AAA, incluse;

Detalii ale produsului
lanterne lampa lampi
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare