Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Gresie Marinace brown 600mmx1200mm exterior lucioasa

Referinta:
Faianta ceramice ceramica gresia
77,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Salveaza0
Descriere

Gresia Living Digital Vitrificata Marinace este o placa vitrificata portelanata cu finisaj lucios, potrivita pentru placarea pardoselii si a suprafetei peretilor.

Datorita rezistentei la inghet/dezghet si indicelui antialunecare - R8, acest tip de placa ceramica se poate utiliza atat pe suprafete interioare, cat si pe suprafete exterioare.

Deoarece placile ceramice vitrificate contin un amestesc de siliciu si argila, ele trec printr-un proces de vitrificare. In acest proces sunt utilizate temperaturi inalte pentru coacerea placilor. Astfel, ele prezinta densitate, duritate si o grosime de 9.2 mm.

Acest tip de gresie este potrivit pentru camere, bai si holuri datorita clasei de uzura PEI III, care permite circulatia intensa pe aceste suprafete.

Impachetare:

  • 1.44 mp/cutie
  • 30 cutii/palet
  • 43.2 mp/palet

Pretul este pe metru patrat, se vinde doar la cutie.

Detalii ale produsului
Faianta ceramice ceramica gresia
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Lambriu PVC mahon 105mm la 3m Lambriu PVC mahon 105mm la 3m
Salveaza

35,00 RON
Lambriu PVC poate fi considerat varianta perfecta pentru redecorarea intr-o atmosfera calda,moderna si practica a peretilor si tavanelor in incaperi locuibile dar si in cabinete, birouri , sali de asteptare,...
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare