Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Gresie Kardak Grey 600mmx300mm exterior mata

Referinta:
Faianta ceramice ceramica
68,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Salveaza0
Descriere

Gresia portelanata Kardak are o cromatica alcatuita din diferite nuante, iar finisajul acesteia este mat, impiedicand alunecarea.

Gresia se poate utiliza pentru placarea zonelor de exterior unde exista variatii de temperatura, a celor cu trafic intens sau cu expunere ridicata la socuri.

Aceasta gresie este recomandata in special pentru exterior (terasa, balcon, curte), datorita rezistentei la uzura, insa poate fi montata si la interior, in special in camere sau incaperi cu trafic intens. Grosimea placii de gresie este de 8.4 mm.

Modelul confera impresia unor pietre de diferite dimensiuni, dispuse la intamplare pe placa de gresie, fiind potrivit pentru decoruri clasice.

Impachetare:

  • 1.44 mp/cutie

  • 46.08 mp/palet

Pretul este pe metru patrat, se vinde doar la cutie.

Detalii ale produsului
Faianta ceramice ceramica
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Placa Baroc alb teracota Placa Baroc alb teracota
Salveaza

32,50 RON
Cahlele de teracota MACON,realizate intr-o gama diversificata de modele si culori, sunt realizate prin arderea a 3 tipuri de argile, sustinute de cele mai noi tehnologii Piesele ceramice din teracota, prin structura...
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare