Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Vopsea decorativa efect Pufas Crystal colorata sidefata 0.75l Magic

Finisaj CRISTAL-vopsea decorativa, 750ml-APROX 4MP, contine margele de sticla, FARA SOLVENT. Creativitatea, inventivitatea si imaginatia dublate de un design creativ se reflecta intr- o suprafata deosebita. Totul intr-un SINGUR PAS!!!

INSTRUCTIUNI Suprafata de aplicare trebuie sa fie curata, uscata, solida si usor absorbanta. Se vor astupa eventualele gauri si rupturi. Suprafetele nisipoase sau foarte absorbante vor fi grunduite. Diferentele tonurilor de culoare se vor echilibra prin aplicarea unui grund pigmentat. O suprafata de aplicare ideala o reprezinta tapetul neted, pentru renovare. Crystal Finish poate fi aplicat direct din doza. Se aplica cu ajutorul unei pensule si se lasa sa se usuce timp de aproximativ 8 ore. Se poate aplica in mai multe straturi. 

Referinta:
Vopsea decorativa iron
108,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Culoare
  • Pearl
  • iron
  • creme
  • brass
  • solar
Salveaza0
Descriere
Detalii ale produsului
Vopsea decorativa iron
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare