Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare.

Piesa PVC curatire gri 50mm sau 110mm

Referinta:
Piesa PVC curatire gri 50mm
6,00 RON
cu TVA
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Diametru
Salveaza0
Descriere

Durata estimată de viață a sistemului de țevi și fitinguri din PP este de minim 50 de ani.

Țevile și fitingurile din PP au o rezistență ridicată în exploatare atât la temperaturi ridicate (60°C regim de lucru până la 95°C pe perioade scurte de timp) dar și la temepraturi scăzute (pâna la -15°C).

Atât țevile cât și fitingurile din PP au o rezistență chimică ridicată în exploatare la majoritatea soluțiilor apoase, la acțiunea agresivă  a substanțelor caustice sau a soluțiilor acide apoase. Astfel, țevile și fitingurile din PP se pot  utiliza  pentru transportul  de soluții apoase bazice sau acide, săruri minerale, etc. cu  pH intre 2 si 12. Țevile și fitingurile din PP sunt rezistente la detergenții din apa provenită de la mașini de spălat rufe sau vase.

Garniturile utilizate pentru țevi și fitinguri sunt realizate din material elastomeric ce garantează chiar și în cele mai dificile condiții de lucru o rezistență de durată.

Apa poate conține diferite particule în suspensie, de diferite tipuri, de aceea trebuie luată în considerare rezistența la abraziune a țevilor  și  fitingurilor.  Sistemul din PP asigură o rezistență ridicată în exploatare la abraziune chiar și în condiții dificile datorită pereților interiori deosebit de netezi.

Detalii ale produsului
Piesa PVC curatire gri 50mm
Informatii
Comentarii
18 alte produse in aceeasi categorie:
Perie centrala 30mm ... 100mm Perie centrala 30mm ... 100mm
Salveaza

6,70 RON
  Multiple sârme de oţel cu diametru de 0.35 mm având o rezistenţă ridicată şi fiind distribuite pe o tijă specială alcătuită din două sârme cu diametru de 3.5 mm răsucite între ele, cu filet exterior M12 la un capăt...
Salveaza

Meniu

Telefon

FEROBANAT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse.

Conectare